Ztráta

Ztráta

Anotace: Bez anotace

Ztratil jsem rým
A slyším jak múzy opouštějí
Přístav mé duše

Píši dál a přece vím
Jakého provinění se mé prsty dopouštějí
Tvoří-li slova tak obyčejně a suše

Ostudných písmen stín já zřím
jak se přehrady mých inspirací vypouštějí
Zatímco mění dna svá hluboká v duny písku a v cáry buše…

Ztratil jsem rým
A tudíž i jediný způsob jak říci
Co již dávno vím
A co zřejmě už ani jinak světu nepovím…
Autor Pavel Kučera, 27.06.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí