Koule dědy Halíka

Koule dědy Halíka

Anotace: Koule dědy Halíka

Někerý dny smrděj jak fusekle dědy Mráze
A jiný zas voněj jak koule dědy Halíka
Průvočí Genka si zavazuje vatovou tyčinku
A někerý jiný průvočí si zpívaj psí zoubky

Nevyměněný den není dnem za dnem
Opice nikdy nevymyslela lidi
A zátor se opakuje v kraboci

Trulante jeden hladovej
Ty nemáš ani na Německo-Rakouský ubrus
Blij si třešně a ser papjér

Někerý nehty se nedaj strčit do prdele
A jiný zas rostou jak slimejšovic rukávniček
Dispečer Rosťa si plaší blechy a nekra
A někerý jiný šoféři vodička krásy

Hačat na bahně je řídké
Afty na vjetvi taky udržujou kamna zbrusu
Dívej starý a laď vzhůru
Bobik v dálce je blízek plné tašce

Hrdá šlehačka má neznámý rébus
Patník potkal mlíkonev
Vyzvedla jí kompilace

Někerý dny jsou fuseklema sportu
A jiný zas posilujou slído díra košile
Mlučí kukátka na ze schodu solničku
A někerý jiný maj koule dědy Halíka
Autor Mrášnivor, 27.06.2007
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo smrad

27.08.2007 21:11:00 | pšouk

A jé jé, další cvok připomínající mi Big_Dého:-))

28.06.2007 13:33:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí