On ví !!! M

On ví !!! M

Anotace: ***

Ty nejsi nemůžeš být z těch,
jichž se zlá slova dotknou.
Jsi na výši,na svět koukáš
se s nadhledem,tvé básně
jsou sen.

Nevěřím,nemohu věřit ani maličko,
že dovede tě rozházet,nevlídné slovíčko.
Že mohl bys takový být a kvůli němu
nás opustit.

Pokud se mýlím,to bych ráda
a ty jiný důvod máš,přesto jej
zvaž,kamaráde náš.
Je-li všechno jinak a já zlý
mám sen,tak odpusť mi,
že tohle psalala jsem.
Autor takova, 28.04.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí