P.S.:

P.S.:

Anotace: Post Scriptum:o)

P.S.:
*****
****Tak zcelen,jak jsem nikdy nebyl
tak silný,jako jeden každý z Vás-
vždyť síla chtěná při procházkách v nebi
a touha zářit potřebuje čas.
Vždy,když slunce skryje tvář
svou žhavou-také nepláčem...
Na druhé straně Země jeho zář
rozlije zas druhým zlatý den...
Autor Skywalker, 28.04.2005
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Pelican, šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

p.s. mi evokuje jediné
/něco v tom smyslu, ten telefon fakt sněz..;-p

27.11.2010 06:06:00 | šuměnka

Moc pěkné verše.

23.04.2012 08:17:56 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí