masařka

masařka

Anotace: není co dodat..

Jsem rozpláclá moucha na skle
srdce je jen sval
tak proč ještě bouchá?
Jak kůň splašeně se vzpírá
a nasadí svůj cval....
žiji dál...
moucha,která nelítá a nepřekáží
už nejsem Tvou přítěží
Rozpláclý flek..
možná ses lekl,
když sliz z ní tekl....
po čistém Tvém okně
co vidíš duší a co hmotně?
Zbyl jen smutek
co na dotek
mokře vnímáš,
už svědomí neposbíráš....
leží někde na dně
a já na kousku růžku papíru rozjímám se
nestěžuji si,jsem v klídku,,mám se"
vedle zbytků z potravin,
zbavená veškerých svých vinn
Tvá masařka ,nasává z posledních sil pach
jsi můj vrah
co líbal mě
i párkrát sbil...
sbohem lásko,moc jsi pil..
udej se sám
na růžek papíru
položil si mou mrtvolu
chybí už jen černý rám...
Budeš sám...
Autor laura3, 28.06.2007
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ježiš tohle je tak krásné... moc moc se ti to povedlo;o)

02.09.2007 20:57:00 | Eufrosinie

žalozpěv nebo spíš žaloba? krása

28.06.2007 15:54:00 | Sandra_T

hodne bolestna..no napriek tomu krasna....alebo - práve preto?

28.06.2007 09:03:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí