Stará fotka

Stará fotka

Anotace: ..

Stará zaprášená fotka z let dávno neurčitých,
schovává ve svém stínu vzpomínky minulosti.
Stále máš jeden sen,ukrytý ve staré fotce.
Nevyplní se ti už nikdy,protože stará
zaprášená fotka připomíná jen památku,
po nejlepším klukovi,kterého jsi milovala
a nechtěla ztratit.
Dnes už asi víš,že život nikomu nevrátíš.A tak
koukáš na starou zaprášenou fotku
a vzpomínáš na chvíle,kdy i on mohl být stebou.
Autor Aluna, 28.06.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fotky jsou poklad...zvlášť ty černobílé mají hodně do sebe:-)

28.06.2007 11:48:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí