Listy

Listy

Anotace: :)

Jsme jako listy na jednom stromě, jsme a přeci ne,
zafouká vítr, přijde bouřka či zaprší,
každý list se začne hýbat,
ale ne tak jak by měl.

Navzájem si nepomáhají,
ba naopak,
jeden druhého se snaží shodit, zbavit se ho,
zkrátka udělat cokoliv nesprávého.....
....listy se přesto nevzdají, bojují dál, dál a dál.
Autor Metalgirl, 28.06.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň??? spíše úvaha... proto nehodnotím (raději)

28.06.2007 16:53:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí