POSTTRAUMATICKÝ ŠOK

POSTTRAUMATICKÝ ŠOK

Anotace: Zbylo mi.Čím víc tě nemůžu mít, tím víc po tobě toužím.

POSTTRAUMATICKÝ ŠOK

Prostup do světa, do mě.
Vtlač mě do svého srdce..
Jsi vrahem v mém domě
a já chci cítit tvoje ruce.

Překroč práh mých dveří.
Vejdi a zůstaň tu navěky..
Jsem holka, co v tebe věří
a tvůj pohled je daleký.

Líbej mě pod rozkvetlostí japonské třešně.
Je jako ruměnec ve tvých tvářích, co kypí zdravím a láskou..
Vím, že se tam skrývá, pod tou zanarchičtělou maskou..
Tak nikdy nepřestaň, líbej mě ještě.

Miluj mě.
Za zvuků tak teskných šansonů..
Miluj mě, miluj mě..
Chci tě cítit na své kůži..
Miluj mě.
Z hlubokých myšlenek bohémských manonů..
Prodala jsem svou duši.

Je to o příběhu, co se píše mezi pevnými stehny.
Je to příběh plný násilí, pověst o spoustě žalu..
A tenkrát, když jsem odešla, jen rozhodla jsem tehdy..
Neopustit ho po erekci tvého srdečního svalu.
Autor Turmalina, 28.04.2005
Přečteno 1065x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí