LiLiTH

LiLiTH

Anotace: jsi to co jsi a chci aby jsi taková zůstala

Probudila jsi mě z temného spánku
Otevřela mi tak oči
Temnota dostává barvy
Prázdná slova mají smysl
S tebou se mi naplňuje černé srdce láskou
Kterou nikdy nepoznalo
Krutá věštba sudiček navždy zmizela
Roztrhla jsi pouta zatracení
Kterými jsem měl být spoután na věky

Dej mi svou víru
Dám ti srdce své
Dej mi lásku tvou
Dám ti život svůj

Jsi anděl
Se kterým chci jít cestu životem
Jsi čarodějka
Jež okouzlila mé smysly
Jsi oheň
Rozpalující mou touhu
Jsi sen
Jež chci snít každou noc
Jsi princezna
Život svůj tobě chci dát
Jsi pátý element
Bez něhož se můj svět neobejde

Dej mi svou víru
Dám ti srdce své
Dej mi lásku tvou
Dám ti život svůj

Ústa tvá jsou vášeň
Když za noci jako hrady dobývám
Tvé tělo předloha ztvárnění krásy andělů
Nenechá v klidu pohled můj
Srdce křišťálově čisté
Jež mi dodává sílu žít
S tebou se můj ďábel stává andělem
Kvůli tobě proměním peklo v ráj
Kde štěstí provází celé dny

Dej mi svou víru
Dám ti srdce své
Dej mi lásku tvou
Dám ti život svůj

Buď mi dnem
Ve kterém chci žít
Buď mi nocí
V nichž chci usínat
Buď mi budoucností
Jež chci s tebou snít
Buď mi minulostí
Jež vzpomínka mi zůstane v srdci
Buď mi motlitbou
Odříkávající každým večerem

Dej mi svou víru
Dám ti srdce své
Dej mi lásku tvou
Dám ti život svůj

Tvé jméno nosí pouze andělé
Jakým jsi ty sama
Já je chci nosit navždy v srdci
Tvá duše spasí celý můj svět
Jež jen tobě chci věnovat
Tvé hedvábné ruce
Vytáhli mě z černé propasti zapomnění
Děkuji za život který mi dáváš
Děkuji za víru co poznávám

Dej mi svou víru
Dám ti srdce své
Dej mi lásku tvou
Dám ti život svůj
Autor VoiD, 28.06.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí