DRoGa

DRoGa

Anotace: každý po tom touží tak mě ochutnej

Jsem tvůj nejlepší přítel
Jsem tvá děvka
Jsem tvé pokušení
Jsem tvé přání
Jsem tvá víra
Jsem tvé nebe
Jsem tvé peklo
Jsem tvůj život
Jsem tvá smrt
Jsem tvá droga

Nemůžeš mě dostat
Musíš mě mít
Abstinenční příznaky přicházejí
Co se bude dít nejsi si jist

Krvavé oči už máš
Kdy byla poslední dávka
Marně si vzpomínáš
Známí problém se vrací
A další dávka došla
Kamarád žádný
Rodiče tě zavrhli
Otazníky proč to děláš nevnímáš

Nemůžeš mě dostat
Musíš mě mít
Abstinenční příznaky přicházejí
Co se bude dít nejsi si jist

Tvář smrtelně bledá
Ruce se třesou
Když venku marně v zoufalství postáváš
Čekáš na svého anděla
Jež naplní jehlu štěstím
Chceš zase pryč z tohoto světa
Potřeba je obrovská
Nikdo nechápe tvé muka

Nemůžeš mě dostat
Musíš mě mít
Abstinenční příznaky přicházejí
Co se bude dít nejsi si jist

Oči podlité krví
Neví co je skutečnost
Klam se zdá být krásný
Žíly rozpíchané máš
Mozek otupen čeká na svůj příděl blaha
Pomyšlení zlaté rány není daleko
Opustit každodenní propast
Do níž upadáš stále níž

Nemůžeš mě dostat
Musíš mě mít
Abstinenční příznaky přicházejí
Co se bude dít nejsi si jist

Jsem tvůj osud
Jsem tvůj ráj
Jsem tvé štěstí
Jsem tvá smůla
Jsem tvé zoufalství
Jsem tvá temnota
Jsem tvé světlo
Jsem tvá láska
Jsem tvá nenávist
Jsem tvůj svět
Jsem to co si tajně přeješ
Jsem to co nenávidíš
Jsem tvá droga

NÁRUČ MÁ JE TI OTEVŘENÁ
TAK OCHUTNEJ MÉ DARY
Autor VoiD, 28.06.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na toto téma toho už bylo napsáno mnoho...je těžké se neopakovat, tobě se to bohužel také nepodařilo...jako bych poněkolikáté četla totéž. To je škoda.

28.06.2007 15:33:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí