Až projde mnou všechen smutek...

Až projde mnou všechen smutek...

Anotace: ...kdo ví, co to přinese? Vykoupení? Smíření?

Až projde mnou všechen smutek
zkamením
srdce ztěžkne a vychladne
vším tím
co vlečeme s sebou navíc
Kdo ví
čím halíme křehká vlákna
snění
suknem, jenž se lehce snově
vlní
kol kotníků našich kořenů

Až projde mnou všechen smutek
chci roztáti
rozplynout se v slunci dní
v závrati
že čistota se očím
navrátí
se souhlasem větru, ohně
nestati
se pouhou hříčkou slov
ve statích
v nichž není významu
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí