Několik vět

Několik vět

Anotace: symfonie o mnoha větách

Záchvěvy zlatorýn, co zlatily mi šat
a pozdní nářky
mandolín,
co mrtvé jsou teď snad.

Povrchní touha lam
nebýti lamami
cudnost pouhá - kam?
po třícestách
být třícestami.

Horlivé kouzlo lesů,
co šumí mi někde za pravým uchem,
neboť levé mi zmizelo v dáli

v blízkodáli

a teď tam hraje svou symfonii
o mnoha větách
/Několik vět/
se prý jmenuje.

/Zvrácené toužení
zvrátit osud
mne opájí./
Autor Franti, 29.06.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná moc se ti povedla

03.07.2007 13:25:00 | Aluna

Nádherná...

29.06.2007 16:16:00 | Severka

Skvěle kouzlíš se slovy, to se mi líbí :o)

29.06.2007 09:20:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí