Medvědí přehnání

Medvědí přehnání

Anotace: přání přehnání přehání-chutě zahaní....

tři
pět
čtyři sta osmdesát devět
z koberečku je medvěd
z plodu květ
ze včerejška pozítří
a pozítří zastřelí medvěda
sní jablka
pokud se ovšem nepozvrací
z nadměrné konzumace račího mléka
a ze všechny té medvědí krve
bublající v rytmu death metalu
nebo gothic metalu
či božského káji
a je to všechno v háji
zkrvaveném
krví medvěda
dušeného v račím mléce
vysvobozeného z klece
podle jeho nejtajnějších přání
lidé ale přehání
nerespektují medvědí metafory
za hory a za doly
mé zlaté parohy
myslivci nesou
kam?
do myslivny
na medvědí vývar
s mlékem račím
Autor FialovýKrálíček, 29.06.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to dobré! Pokud je ti opravdu 14, máš můj obdiv:-)

30.06.2007 12:56:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí