žít je bezcenné

žít je bezcenné

Anotace: jen takový guláš pocitů, co musely ven

Co tvoří život životní?
To, že jsme svobodní?!
A na co ta svoboda?
Snad smutek náš urovná?
Ne, ve svobodě to není!
I svoboda samotu činní.
Ono to pravé,
nás čeká od osoby milované.
My však zbývá už jen naděje,
že srdce moje, rozlámané,
bude ošetřené.
Zatím samotné leží
a život mu kolem běží.
Kdo mu podá pevné lano?
Ono vstát nejde samo...
Autor KATHY, 29.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravila jsem ti aspoň hrubky...

30.06.2007 12:44:00 | Odváté zrnko popela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí