cizinci

cizinci

Anotace: kam až vedou hranice

Co se to stalo
a kdy?
Vlastně nic,
jen jeden z nás dával víc
možná lásky,možná peněz...
ale to už teď prosím Tebe neřeš
Připadám si víc,než nahá,
když veškerá má snaha
byla marnota
nemohu cit rvát do robota.
Soud nám vzal manželství
a rozdělil hranice,
ty chceš,já nechci
je těžké bránit se
dal nám do rukou pasy
oddělil jak cizince,
dvě rozdílné rasy
Stačila dvě razítka

a naše dvě dítka
hodil nám jako rukojmí
mámu na pátky,,táto na svátky nás obejmi"
Přísný řád
a spousty rad
z úst cizích hlav,je cítit chlad
věčný hlad už napořád
po domově
Dvoum lidem
co něha hřála
mráz běhá po zádech,
když parte jejich lásky
visí teď na úřadech
Tohle jsem si nepřála
a za svým si roky stojím,
když prázdnoty,let bez rodiny
se moc bojím
Poselství nesu si jako máma a žena
milovat a chránit
city svých bližních bránit
nenechat sobě
ani jim ubližovat
chtěla bych ten náš soud zažalovat
Všem lidem dát nadhled
nad hloupými spory
,aby si zavčas uvědomili,
že pohled na jednu prázdnou židli ,
dětem vezme jejich dětství,
když nevědí s kým teď vlastně bydlí.
Každý má chyby
a za ty se platí,
všechno jak bumerang zpátky se vrátí,
občas každému trošku přeskočí,
nejde vždy být nejvzornějšími partnery
ani rodiči,
ale cit učte děti ctít
a po boku s bližním svým
v dobrém i tom zlém
žít...
Autor laura3, 30.06.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí