Cyklisti vlakoví

Cyklisti vlakoví

Anotace: galusky jen sviští- 120, však v kolejišti

České dráhy za pár šupů
přepraví jízdních kol kupu
víc cyklistů než cestujících
mezi koly pendlujících

všude cpou se mermomocí
chudinka ta vlakvedoucí
od kola ke kolu kmitá
celá je již potem zlitá

cyklisti však to jsou páni
ti se vezou bez šlapání
pivečko si v klidu pijí
bez námahy kopce míjí

křížem krážem republiku
projezdí tak v suchém triku
vystoupí s buzolou s mapou
jen pár kilometrů šlapou

cestou zpět se vezou zase
pospí si možná sen zdá se
o tom jak se našlapali
jaké kopce zdolávali
Autor Heron, 30.06.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smích je zdravý a cením si ho víc než kdysi.
Takže - dík, byla to pro mne velmi příjemná sobotní návštěva na Tvých stránkách.

30.06.2007 14:33:00 | Judita

Myslím, že lepší je psát hezky a blbinky než srdceryvné srdečné nářky o zkolabované lásce... zvlášť my , co už máme centrum myšlení o patro výš...hi dobré

30.06.2007 14:06:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí