A TO JE ROMANTIKA

A TO JE ROMANTIKA

Anotace: =))) Hi

A TO JE ROMANTIKA

Ty mě nutíš psát básně…
Proč jen je mi s tebou tak krásně?
Chci Tě slyšet, vidět… Být s tebou…
Noci mě pálí, plameny zebou…
Chci být s tebou!
Tam, kde věty jsou napsány srdcem…
Tam vyhrává romantik nad mudrcem.
Probuď mě a nechej o tobě snít…
Já vím, že Tě nemůžu mít.
Nemůžu Tě mít…
Jedinečnost chvíle mi dodává ztracené síly…
Jsme nesmrtelní a propojeni do poslední žily.
Tvá neopakovatelnost a originalita.
Něha, odlišná mentalita…
Ty mě přivádíš na pokraj bezbřehosti mé fantazie…
Do světa snů, tajných přání a roztoužené poezie.
Autor Turmalina, 01.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ve tvém životě nejeden se zamotá a ztratí...

11.12.2007 20:20:00 | Breakthru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí