Milovala jsem tě.....

Milovala jsem tě.....

Anotace: Toto je pro bývalou kamarádku na dukaz že jsem jí mela ráda....Ae nějake věci wážne nejdou odpustit....

Moje mila Kačenko
Milovaná panenko..
Stokrát jsem tě prosila neopuštěj mě
Ted se bojím že už koukam sama do země…
Sice mě táhneš ke dnu,
A ja už vidím tmu…
Ae s tebou život prožít chci,
Opustit tebe nechci..
Odpouštím ti všechno,
Kuli tobě se i změním….
Budu klidně poslouchat techno
Pořád o tobě sním…
Milovat a nenávidět,
Milovat a zbižňovat,
Tolik písnem v jedné větě..
Dokonce umím i milovat..
Milovat tebe,
To vždycky jsem uměla,
Chci videt jenom s tebou nebe…
Preju si abych na hvezdy s tebou hledela…
Že hulíš trávu mi hrozne vadí,
Ale strasne rada te vytahnu s te kádi..
To že šnupeš kokain to je hrozná rána,
Měla by se snad za mnou zavřít brána?
To ale neudělam chci tě dostat ze země,
Nekoukej na to moc temně…
Ja to snad s tvojí pomocí dokážu
Pak jenom něco řeknu a na tebe ukáž..
,,TY JSI TO DOKÁZALA,
TY JSI MOJE HOLKA,
JSEM NA TEBE PYŠNÁ,
ALE HLAVNĚ HRDÁ.
TAK VZKLOP HLAVU
A NEPADEJ UŽ DOLU..
BYLA TO VELKÁ PRÁCE,
DOSTAT TĚ NA HORU….“
Na to se těším až ti to řeknu,
Pak už ty sračky bloknu…
Neříkej že to nezvládneš,
Protože to neveřím.
Ty pořád říkaš že tam ještě vic spadneš..
Ale ja tomu neveřím…
Nebere mi naději na život,
Už nechci vidět u nás brekot…
Problémy ty už si nedělej
Ať do řiditelny tě už nevolaj..
Chceš to opravdu skončit?
Řekni to včas ať už muzu skočit..
Bez tebe život
Nechci žít…
MILUJI TE miláčku
Od hlavy až k čumáčku…
I když me dál budeš někam tahat
Taq tebe nikdy neopustím…….
I love YOU…….
Autor Niquškaaaaa, 01.07.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je krasny asi tohle vsechno prozivam i ja se svou nej kamaradkou

21.07.2007 21:07:00 | pannenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí