Rýmy 3

Rýmy 3

Anotace: jak může komplikovat život bývalý partner

Zrkadlá sú svedok nemý,
tvojej doby,mojej zmeny.
Mojej zmeny na motýľa,
už viac nie som tvoja milá.
Nechápeš ten náhly zlom,
chceš sa dostať z kukly von.
Vrčíš strachom,od bolesti,
doniesli sa k tebe zvesti,
že na kvety za poľom,
sadám s iným motýľom.
Tak sa ďalej márne snažíš,
obom nám tým život kazíš.
Premýšľaš a kalkuluješ,
tajné plány doma kuješ.
Fakty ti však unikajú,
tvoje krídla nelietajú.
Autor krevetka, 01.07.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí