Odstřiženi

Odstřiženi

Anotace: Můj nejlepší kamarád mi odjíždí na rok do Ameriky.Je to pro něj-Máro,budeš mi chybět,snad to tady bez tebe všechno zvládnu

Odstřiženi

Jsme k sobě spojeni
pupeční šňůrou zážitků
Máme společné srdce
plné lásky jednoho k druhému
Dýcháme společně vzduch
prosycený naším smíchem
Naše myšlení je skoro stejné
otevřené novým věcem a životu
Dokonce milujeme stejné věci,
které snad stejně milují i nás
Příští rok nás však odstřihl
tvůj životní sen
Přeju ti to..
Jen se prosím zase vrať a buďme spolu!
Autor mOBSCENE, 01.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí