Zpátky

Zpátky

Anotace: Dalsi text...

Vím
Že není cesta zpátky
Vím
Že hřešíš na počátky
Vím
Že kdo chce příliš mnoho
Mívá toho
Vždyť víš

Vím
Že když se rozednívá
S tím
Kdo si hned ráno zpívá
S tím
Se taky někdy zpotíš
Což je potíž
Když spíš

Ležíš a dáváš hvězdám
Útěchu
Předeš jak černá kočka
Na mechu
Předeš jak černá kočka
Na mechu
Jež právě spadla
Z prostěradla

Vím
Že z nebe padá voda
Vím
Že smutku není škoda
Vím
Že ten kdo chvíli stál
Už stojí dál
A sám

Vím
Že kdo se příliš mračí
S tím
Názorem nevystačí
Vím
Že když ti závidím
Tak nevidím
Co mám
Autor Petrik78, 29.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí