Zimní radovánky

Zimní radovánky

Anotace: Jedna hravejsi ... To mi bylo 19 ...

Až venku napadne sněhová pokrývka
Uvědomím si co všechno teď mohu
Vlněné ponožky a teplá podšívka
Stoupnu si na lyže - zlomím si nohu

Rázem se proměním v atrakci pro děti
Zkoulují mě a ovážou stuhou
Přece tu nemohu bezmocně ležeti
Zkusím si stoupnout a zlomím si druhou

Uprostřed sjezdovky plazím se vesele
Není zde semafor ba ani zebra
Kdejaký lyžař mi ublíží na těle
Přefrčí přese mě - zláme mi žebra

Doma mě čekají dopisy ve schránce
Bůh zjevně vyslyšel všechny mé tužby
V dáli už čenichá můj skvělý zachránce
Chlupatý bernardýn od horské služby

Vlněné ponožky a teplá podšívka
Za vše jsem zaplatil nemalou sumu
Až zase napadne sněhová pokrývka
Koupím si raději soudeček rumu
Autor Petrik78, 29.04.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí