voda

voda

Anotace: má první básen prosím o hodnocení a komentáře...

Voda plyne,
černá voda,
rychle plyne,
chladná voda.

Skok zdá se řešením,
ale odvaha není,
nechám se stáhnout kamením,
nic už rozhodnutí nezmění,

Poslední nádech,
kámen na krku přivázán,
dochází mi dech,
už nejsem nikomu zavázán.

Voda plyne,
černá voda,
rychle plyne,
mrtvá voda.
Autor peca8, 01.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Eiffel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí