deprese

deprese

Anotace: deprese jsou všude..

Snad si mě už odnese
nebo řekni co děje se
že tady jsou deprese..
Třese se mi hlas
třesou se mi ruce,
to já věřím v nás
proč ty pořád vodce?
Je touha prchavá?
Je láska klam?
V samotě mě tu nechává
co z toho mám?
Jsou slzy nekonečný v mý tváři
nekonečná bída
tak nevinně se tváří
a pořád si tě hlídá..
Šeptám bohu,
ať už si mě odnese,
šeptám tobě,
proč přidáváš mi deprese?
Jak krásná, kouzelná chvíle
ty mi ji už odnášíš
za tebou,musim dlouhý míle
už se v chlastu povznášíš...
Do srdce reješ mi tim díru
spouštíš mý nekonečny slzy
bereš mi jakoukoliv víru
krása v hnusu mizí...
Autor Šáry, 01.07.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo, Šáry...
Jsi holka nebo kluk?
Vždyť je to fuk!
Deprese pusť k vodě a buďeš na svobodě.

01.07.2007 22:28:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí