Úpis propasti

Úpis propasti

Anotace: Zase jednou vypsání z depky...:)

Smrt. Moje záhuba i spása.
V černá je skryta její krása.
Moje prokletí
pro mě přiletí.
(mé oči znesvětí.)

Jsem zadlužená, nevím proč,
do svitku úpis jemně stoč.
(Vidím mosty, dělej, skoč!)

Úroky sou nekonečný,
duše jedný malý slečny.
(Vždyť svět nezdál se být nebezpečný...)

Otočka a krok sun krok,
oddělí mě jeden skok.
Potom už jen ztratím čas,
nadechnu se a vem mě ďas.
(Já nechci být jen jedna z vás!)

Padám dolu, propast vidím,
krev se na papíře sama stydí.
(Neříkej jim, ať mě nenávidí!)
Autor Mišpule, 01.07.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty nevidíš hlubší myšlenku u mě já jí nevidím u tebe-ale to že já jí nevidím u tebe to bude hloupostí že?A to že y jí nevidíš ty u mě zas tvou chytrostí-Ach kéž bych byl tak chytrý jako ty-k básni "nádhera" za 0%

22.08.2007 15:53:00 | Jsem ten kdo jsem

Hezké, ale smutné. Díky za návštěvu.

05.07.2007 21:55:00 | Psavec

Moc hezka...

02.07.2007 00:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí