MÁ MOMENTÁLNÍ INSPIRACE

MÁ MOMENTÁLNÍ INSPIRACE

Anotace: Mnoooo =)))

MÁ MOMENTÁLNÍ INSPIRACE

Tvé oči…
A hned svět se se mnou točí…
Tvá ústa…
Nechtěl by jsi zůstat?
Tvé dlaně…
Co bych dala za ně?
Tvá mysl…
Má to všechno smysl?!
Tvůj hlas…
Chci se jím nechat hladit…zas.
Tvůj smích…
Co děláme,to není hřích…
NEBO JE?
Autor Turmalina, 01.07.2007
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Elena Suchomel, Nola77, Maro Deives, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí