Máj

Máj

Anotace: ****

Tak,už je tu zas,
máj ten lásky čas.
Amor chystá šípy svoje
to zas bude raněných
lidi hurá do toho,
láska není hřích.

Na všechny se nedostane
co naděláš,to se stane
neklesejme na mysli
za rok bude zas,
máj ten krásný lásky čas.
Autor takova, 29.04.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí