Pomůžu Vám výhodně umřít

Pomůžu Vám výhodně umřít

Jsem pojišťovací agent,
říká se,
s teplou vodou.

Já vidím jen kus dřiny,
od rána do večera.

Můžu Vás výhodně pojistit,
na život nebo na smrt?

Zní to poněkud morbidně,
ale je to tak.

Je to moje povolání,
říci lidem,
co je
č e k á .

Buď život nebo smrt,
v lepším případě dožití.

Práce obchodníka je úděsná,
ale prospěšná.

Nechci býti andělem smrti,
raději nabízím variantu dožití,
nejmíň za 10 000,-Kč ročně,
nebo 850,- kč za přežití.

Přijďte, pomůžu Vám
výhodně umřít.
Autor devcatko z jetele, 02.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí