Prosba

Prosba

Anotace: Prosba za únik ze světa... také patří k životu.

Krásný pane, schovaný v temnotách,
vystup z nich a obejmi anděla.
Čeká tu s hlavou skloněnou,
a doufá v to, co se nedělá…
Opuštěný jezdče světla i tmy,
přijď k němu a pohlédni –
oči mu žhnou bolestí,
trpí, neb je poslední.
Nechce už slyšet lidské stesky,
ani se s nimi radovat,
to, po čem toužil, uniklo mu,
on chtěl pouze milovat.
Služebníku Osudu,
sejmi z něj bolest světa,
nechce už žít mezi lidmi,
tak předej ho do rukou světla…
Autor Temeraire, 02.07.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí