Slyším tvůj stín

Slyším tvůj stín

Anotace: ...jak pomalu utichá...jak odlétá...

Slyším tvůj stín,
jak šouravým krokem,
pomalu dohání tvé tělo,
když mizí za obzorem,
a slunce ti svítí na cestu…

Slyším tvůj stín,
jak klape podpatkem,
vycházkových bot,
když mizíš za roh ulice,
a slunce ti svítí na cestu…

Slyším tvůj stín,
když pomalu slunce zapadá,
a celý svět se noří do tmy,
plné jiných a vroucnějších stínů…

Slyším tvůj stín…
když stoupáš do nebes…
Autor Láďa, 02.07.2007
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyšels,ale nerozuměl volání-a teď je pryč.

02.07.2007 18:44:00 | s.e.n

I tu na mě padl splín...

02.07.2007 12:00:00 | Bíša

...dnes je tu tedy veselo ...

02.07.2007 08:49:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí