Unava

Unava

Anotace: Unava životem...

Unavuje mě, otrokem někomu být.
Unavuje mě,všech lidí kolem klid.
Unavuje mě,nuzné moje bytí.
Unavuje mě,rozkvetlé luční kvítí.
Unavuje mě,Třpytivá rosa z rána.
Unavuje mě,píseň jenž zůstala nedohrána.
Unavuje mě,kočka jenž na slunci se hřeje.
Unavuje mě,jak slunce se na svět směje.
Unavuje mě,černý bouřkový mrak.
Unavuje mě,volně poletující pták.
Unavuje mě,marné sny snít.
Unavuje mě,prostě žít.
Jsem unaven.
Smrt se blíží.
Radostí a smutkem zároveň se mé oči klíží.
Co dodat. Proč dál žít.
V náruči smrti snad naleznu konečně klid.
Autor Plato, 02.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poznávej a hledej.Nespěchej odkud se nevrátíš.

19.07.2007 10:24:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí