Šeptání na lavičce

Šeptání na lavičce

Anotace: napsáno při sledování Včelky Máji

Šeptám ti jen pár slov,
že chci tě mít vedle sebe
já žádnou jinou už nechci
já miluju jenom tebe

To co prožívám s tebou
jsem ještě nezažil
máš tak sexy nohy,
že bych pro ně zavraždil

Mrazí mě po těle,
když se dotýkám tvé hebké kůže
já sem ti úplně propadl
a nic mi už nepomůže

Tvůj uhrančivý pohled,
mne probodává v mých snech,
ten pohled mě každou noc svádí
je jako ledový dech

Ve svých snech
podléhám tvým krásným iluzím
a s úsměvem na tváři
se každé ráno den co den probouzím

Tvé oči mi v duši
jak polárka na nebi svítí
voníš jak jarní louka,
na které vyrostlo čerstvé kvítí

Na kohokoli se podívám
vidím jen tvou krásnou tvář
jsi nebeský anděl,
co obklopuje ho božská zář

Jsem tvrdohlavej čmelák
co nechce už lítat sám
ty jsi má včelka Mája
co z výšky teď letí k nám

Jsi jako proud,
který mi dodává energii
jsi má inspirace
a tak ti teď šeptám poezii
Autor nicolas, 29.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahojda..zrovna si čtu pár tvejch dílek...Hele jsi jeden z mála kluků,který uměj dát najevo svý city...toho si u lidí vážim..a psal si abych ti slíbila,že vydržím..no nevim...zkusim to...ok???

09.11.2005 20:00:00 | Radushka

Ahoj..myslím, že k tvému umění psaní jsem se vyjadřovala již tolikrát, že už bych se opakovala. Chci ti moc poděkovat za ten včerejšek. Bylo mi o dost líp.Díky díky díky. Janne, jana,magor..no znáš to=)

15.10.2005 15:54:00 | Taitiniatin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí