Zpověď

Zpověď

Anotace: Omlouvám se všem za své žití.

Co jen chtít od života.
Někdy přijdu si jak v psí tlamě žvejkaná stará bota.
Jindy jak zmačkaný papír od sekané.
Co mě čeká, co se příště stane.
I klíštětem už jsem byl.
Na krku jedné krásky jsem si Lebedil.
Chmýřím větrem povívaným.
Na pospas světu ponechaným.
Pískem v prachu cest.
Papírovou loďkou.
V proudu řeky zanechanou.
Nedějí i smutkem.
Dlouho nenatřeným starým plůtkem.
Stále něčím, pořád sám.
Co v žití vlastně hledám.
Lepší jest smrtí to ukončit.
Bez lásky nejde dlouho žít.
Autor Plato, 02.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl jsi už i pískem cest,
na dně mořském ještě nebyls
pak k hladině budeš stoupat
pozvedneš se výš a výš
a pak krásu světa uvidíš.

Jsi básníkem moc smutných básní i když jsou působivé,krásné.

19.07.2007 10:33:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí