Proč národe?!

Proč národe?!

Anotace: ....

Proč národe?
Proč vzdáváš se své vlasti?
Na ni zapomínáš
a necháváš jí v pasti.

Stojíš, koukáš,
stále jen pro sebe si zoufáš
a nic nečiníš.

Proč národe?
Proč nejsi jak dřív hrdý?
Odvážný
a proti zlu tak tvrdý.

Stojíš, koukáš,
stále jen pro sebe si zoufáš
a nic nečiníš.

Proč národe?
Proč nebráníš svou pověst?
Jen zbaběle se krčíš
a odvracíš se od hvězd.

Nestůj, nekoukej,
nenávist svou spoutej
a tvoř!!!
Autor Regnator, 02.07.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí