Uvadlá růže

Uvadlá růže

Anotace: ...podívejte se na okamžik do svého nitra...vidíte ji tam?...

Jen uvadlá růže…

…uprostřed prašné cesty,
po které když kroky vedou,
míjejí se jen pochybné stíny,
mnohem pochybnějších lidí!

…je vzpomínkou na poslední den…

…každý jednou po té cestě jdem,
nevíme kudy kam, ale stále kupředu,
vždyť stíny jsou tak chladné,
a luna nám sesílá blahodárné teplo!

…jak nádherný byl, když ještě neuvadala…

…někdo vidí na konci cesty tmu,
někdo rozjetý vlak a strojvedoucího,
někdo nevidí nic ani to jediné co by vidět měl,
sám sebe v odlesku své pýchy!!!

…kdo doplní další odstavec jednoho života?
kdo projde tou prašnou cestu a daruje růži dar,
své, tak drahocenné slzy…?

Že by déšť…
Autor Láďa, 03.07.2007
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud ještě existují slzy, existuje i naděje, že tam růže nečeká zbytečně... slzách je síla...

03.07.2007 14:29:00 | Nekonečnost

Je to k zamyšlení...

03.07.2007 13:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí