Rýmy 24

Rýmy 24

Anotace: ...stále to isté dokola...

Kolik lásek,tolik vrásek,
kolik nocí,tolik let.
Políbím tě při červáncích,
políbím tě naposled.

Pak ti slíbím,že to zvládnu,
pak ti slíbím cokoliv.
Nechci brečet do polštáře,
snad to časem přebolí.

Že mi budeš chybět cítím
a já tobě jak by smet.
Tak se večer vrať můj milý,
zase jednou naposled.
Autor krevetka, 03.07.2007
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí