Nevěř mu!

Nevěř mu!

Anotace: varování

Nevěř ničemu, co říká,
slzám, ani tomu,
když samou láskou vzlyká,
sladkým vyznáním,
co nevedou nikam,
než do černého pekla.

Ani laskáním -
věř tomu, co jsem řekla:
nevěř jeho dotekům
a slovům o štěstí!
Čeká tě prázdný dům,
čeká tě neštěstí.

Jeho činy žhavě bolí.
Je jen tmavým smutkem,
suchým větrem z polí...

Vzdechy, sliby,
všechno, co teď máš,
a co potom chybí,
všechno bude ležet
v dešti na dlažbě.

Zbudou ti jen oči pro pláč,
jemu další zářez na pažbě.
Autor Hana Trnková, 03.07.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Měla jsem štěstí, toto mě minulo. Vžít se do toho ale snad umím. Pěkně napsané.

05.07.2007 20:39:00 | Theara

Tohle mi něco velice připomnělo...:(...

04.07.2007 09:03:00 | už ne pernikova princezna

Sem tam se takový najde, ale naopak to taky platí. Jinak pěkné.

03.07.2007 23:44:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí