Školní vyhlídka

Školní vyhlídka

Anotace: Aneb nedatované SBS...

Vlny deště krajinou se ženou,
lidé jenom tiše úpí,
nad tou náhlou změnou,
tam kde jindy slunce svítí,
dnes mraky se derou.

Letargie jest to tón,
který zpívá kapek sbor,
když za okny šumí.
Mlžný příkrov zatáhnul se,
celé město skryl.

Na druhý den šerý přísvit,
jenž vodní smršť způsobil,
větrem v dál byl odvát,
klid se v městě rozhostil.

Slunce září zkrze mraky,
tvoříc světla koronu.
Autor Comodor Falkon, 29.04.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí