Následuj

Následuj

Anotace: Tuhle "písničku"mam ráda, vím že téma asi není nijak originální, ale vycházelo to ze mně! JE to o tomhle žiovtě tak...

1:
Vezmi si šál a pojď,
neohlížej se a pojď.
Stíny strachu přeskoč,
svůj odus změň, otoč!

R:
Pojď za mnou, následuj mě,
nesmíš se bát!
Neohlížej se a cdhraň mě,
nesnaž se řvát!

2:
Rudé oči pod černou kápí,
ostřé břitvy jsou drápy.
ačné chutě po krvy,
nechce moji ale tvoji.

R:

3:
V lese zavrženém,
netvory střeženém.
Musíme to projít,
druhou stranu najít.

R:

4:
Až dojdeme k cíly,
spojíme své síly.
Najdeme svobodu a lásku,
nepoznáme bolest a ztrátu.

R:

5:
Oba víme, že nedojdeme,
lesem hrůzy neprojdeme.
život nikdy nelze obelhat,
tak proč si máme jenom lhát

R:
Autor enda, 04.07.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, ano

06.03.2008 20:30:00 | PUERO

líbí...docela ráda bych to slyšela hudebně pojatý...

05.07.2007 20:32:00 | mili-k.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí