SBS xx0105

SBS xx0105

Anotace: ...

Šero se vůkol tiše rozplývá,
mračno rozplizlé slunce zakrývá.
Místo zimy bláta čas,
by počasí to sebral ďas.

Slunce v tiché agonii umírá,
v časnou hodinu zem do tmy odívá
Den jasný s to teď plát,
nucen se noci kompromisu vzdát.

Mě ten šerý přísvit dosti tíží,
moji mysl k spánku klíží.
Autor Comodor Falkon, 29.04.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí