Paříž lůno umělců

Paříž lůno umělců

Anotace: Mam rád Francii

Paříž,město umělců zvané,
plné kaváren,vináren,
Francouzek plné,
každá krásná jak sen.
Paříž má panenskou krásu,
kterou cítí každý kdo poprvé semhle dorazí,
Symbolů spousty má,
jeden jest je vež Eiffelovka,
její otec byl odsouzen jako darebák největší,
ničitel krásy města,
Montmartre lůno andělů se štětci,
jenže nejen malířů plná je,
jsou zde dámy prodávajících své tělo,
objevitelky slastí života,
malířům je Paříž jak děvka,
někdy jim dá,
jindy zas nemá,
leč uznání někteří dosahují...
Autor Vlk v rouše, 04.07.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám Paříž a Francii rád...

24.07.2007 23:00:00 | Bíša

Na(ne)štěstí sem paříž nepoznala.nigdy.francouzi sou zvláštní lidé,někteří z nich..spíš jeden..mi ukradl srdce.snad jednou budu mít tu sílu a budu brát paříž jn yakko město a bez slz v očích..

04.07.2007 17:19:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí