Černá ovce.

Černá ovce.

Anotace: Při cestě autobusem do práce nás míjela s kvílelící sirénou záchranka, během pracovní doby se mi v hlavě vylíhl text k písni...

29.4.2005

Jsem černá ovce rodiny,
uhoď, kdo je bez viny,
vůbec se od vás neliším,
život, ten je pro mne vším.

Ref: Černá ovce,jó, to jsem,
v baru sedám každej den.

Prý mám špatný vlastnosti,
piju, kouřím, ženy střídám,
Přerazil jsem pár kostí,
holku už víc neuhlídám.

Ref:Černá ovce,jó, to jsem,
v baru sedám každej den.

Ňákej borec s horkou krví,
kudlu tasil jako prvý,
jako bouře, co mě svála,
teď tu ležím mezi váma.

Ref:Černá ovce,jó, to jsem,
v baru sedám každej den.

Život vzal tak divný skluz,
v dálce houká rychlý vůz,
sanita už ke mně spěchá,
mé tělo se v křeči zmítá.

Ref:Černá ovce,jó, to jsem,
v baru sedám každej den.

[:Mně už je to, všechno jedno,
v dálce vidím, ňáký světlo:]
Autor Krtica, 29.04.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí