Zkuste vymyslet vy

Zkuste vymyslet vy

Anotace: Snad je v tom pár dobrých záchvěvů...

Byla už není.
Už zbylo jen snění,
že bez podminění
všechno se změní.

Kytky budou kvést
a víno bude růst.
Hvězdy budou svítit
a ptáčci budou hnízdit.
jen něco bude hyzdit
tu krásu dní.

Bude to zlo nevšední,
co za podpory mámení
doufá v nové zjevení,
že změkne i kamení.

Já povyskočím jestliže,
uvídím vílu v negližé,
co pro nabytí prestiže,
spadne klidně za mříže.
Autor Sebastian_13, 29.04.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí