Lýtka mám zmožena únavou

Lýtka mám zmožena únavou

Cítím své napjaté svaly,
lýtka mám zmožena únavou.

Běhám po rozkvetlých stráních,
mé bosé nohy
chladí ranní rosa,
cítím pod nohama pevnou zem.

Svou žízeň ukojím
u korýtka pod lipami.

Je to moje místo,
stromy mi předávají energii,
písňě v korunách šumí,
v uších slyším melodii.
Zapomínám na čas,
vracím se z velké dálky,
nitro mé opět zpívá,
vstupuju do pohádky.

Stále jsem ta dívka,
co s klukama fotbal čutká,
honí se za míčem,
k pohybu ji něco nutká,
hledá pevnou zem.

Druhý poločas mi život píše,
na ten mám ještě čas.
Proběhnu cílem tiše ,
zbytek je ukryt v nás.
Autor devcatko z jetele, 05.07.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí