Pro Páju

Pro Páju

Anotace: tahle básnička patří mé nejlepší přítelkyni!

Není to tak dávno co jsem potkala dívku,
je krásná, elegantní a však zranitlná.
zprvu jsem o ní zaslechla jen zmínku,
seznámili jsme se a je moje věrná!

Když já mám trápení ona vždy tu pro mě je!
sama to nemá jednoduchý, smutek jen zná.
Když na mě promluví tak v mé duši vše ožije,
doufám že se mnou jednou štěstí pozná.

Je to má zpříznená dušička,
bez které nemůžu žít,
je to má životní jiskřička,
která mi pomáhá jít.

I když se známe krátkou dobu,
jsme navzájem propojeni,
stejné pocity křivdy, bolu
překonáme spolu na věky.

Ta báseň není pouhý výmsl
je psána od upřímného srdce,
ty víš že život má smysl
tak buď tu semnou do konce!
Autor enda, 05.07.2007
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Mausik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zlato hrozně moc děkuju. Strašně si mně potěšila. Já tě mám taky hrozně moc ráda. Nevím co bych si bez tebe počala. Fakt jsem ráda že tě mám... Dík za všechno

13.07.2007 10:37:00 | angel_s.r.o

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí