Ty i Oni

Ty i Oni

Anotace: ***

Životem jdeš, ???MILUJEŠ???
!!!LŽEŠ.!!!
Brodíš se blátem,sám bez poskvrny zůstávajíc
nevšímáš si toho že šaty i duše kolemjdoucích
stopy kroků Tvých rázných nesou!
Říkáš si Oni jsou hloupí,
Oni to snesou.

Pýchou se prsa dmoucí
nad hlavou málem svatozář,
myslíc si
JÁ jsem vševědoucí
míříš stejnou cestou,
kterou všichni Lidé jdou,
cestou kde nekonečno setkává se s tmou,
Ty i ti hloupí...
Autor Báček, 29.04.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí