Dnes ráno

Dnes ráno

Anotace: pro MIloška, který leží v krabici

Dnes ráno
zcela nečekaně
umřel; v dětském věku
včera jsem si ho
přivezla domů v krabici
od psích hraček
dnes ráno v ní
ode mě odešel
černýma očkama díval se
na mě
můj drahý mrtvý příteli
vykřešem spolu jiskru života...
Autor Elvíra Adamsonová, 05.07.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí