Probdělá noc

Probdělá noc

Anotace: joo lidi vážně občas přemejšlim o práškách na spaní...

Většina už spí,už zdají se jim sny
já koukám na budík,jak ubíhají minuty.

Jak čas se pomalu vleče,koukám
neznámou píseň tiše si broukám.

Vstala bych a popadla kytaru
dala tu píseň do akordů.

Ale na to nemam mozek,nejsem dokonalá
připadám si v tomhle světě tak hrozně malá.

Já vím nikdo není dokonalý
já,ani ty,nikdo takový není.

Vím,že v blízký budoucnosti spát nebudu
tak stojím u okna,koukám na černou oblohu.

Přemýšlím jestli tam v dáli lepší svět je
a jestli jo,jestli se vůbec někdy najde.

Nechávám proplouvat své myšlenky
do jiného světa kupujem si letenky.

Život je drahej,moc se cenní
pro někoho je dobrej pro někoho není.

Kočka za oknem z myšlenek mě vytáhla
ani nevím jak dlouho sem tu koukala.

Naposled zatoulá se pohled na noční nebe
a já se vracím zpátky do postele.

Čas v klidu utíká dál
na nic nečeká,je to lidí král.

Udává nám co ,kdy dělat máme
proč třeba vlastně RÁNO vstáváme??

A co je vlastně RÁNO??je to zas čas!!
a já vím že ZÍTRA RÁNO nevstanu včas!!

Do půlnoci zbývá jen posledních pár minut
no tak mozku,k spánku tělo donuť!!

Možná příjde štěstí a konečně usnu
slabím fouknutím svíčku zhasnu.

Pokoj černou tmou se zavalí
ležim tu sama,ve tmě a v posteli.

Písmenka se pletou chybí zrak
RÁNO určitě to nepřečtu je to tak.

Tak na tohle fakt nemam,tak končim
s tebou papíre se loučim.

Tak zdar papíre bílý
přej mi sny aspon trochu milý.

Brou noc!!Sorry vlastně už je RÁNO!!

a stejně sem nespala...
Autor mili-k., 05.07.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Špatný, moc ukecaný, chybí lehkost zpracování.

05.07.2007 22:20:00 | cz

Dobrý. Taky znám probdělé noci.

05.07.2007 22:07:00 | Psavec

moc hezké! první půlka básně jako by byla i z mých pocítů, akorát konec ten s tebou nesoucítím, jelikož já usnu kdykoliv všude a za jákékoliv situace:-D Ale abych to neodlechčovala, moc vydařená básnička až budeš mít někdy čas přečti si i moje, třebas se ti i něco bude líbit!:-)

05.07.2007 20:19:00 | enda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí