Kytarista

Kytarista

Anotace: mno zkrátka mam ráda kytaristy..pár jich znám...sem jeden z nich(snažim se bejt :-)) a miluji hudbu...

Oči modré,krásně se dívají
tělo a kytara,jakoby splívají
Vlasy dlouhé do půli zad
pramínek jeden do očí spad

Je jako v tranzu,stále hraje
všichni si všimli mě počínaje
jak prožívá,každý svůj hmat
jak emoce v něm musí se prát

Co je pro tebe hudba??Je vším!!
duši zklamanou si jí vyléčím
Je to lék na všechny špatnosti
pomáhá přiblížit se k radosti
To víš ty a vím to i já.....
ví to více lidiček nejsme jen dva

Když do smíchu ti není
je to jediné řešení
Vezměš kytaru a začneš hrát
udělal sto teď a jindy už mnohokrát.

Hraje dál oči přivírá
nad textem písně lehce se usmívá
Každé slovo své vnímá
moc dobře ví o čem zpívá
Autor mili-k., 05.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kytaristi- kapitola sama o sobě...a hráči na bonga též:-)

05.07.2007 22:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí