Slza

Slza

Anotace: opět písničkový text,

Slzy tečou po tváři,
odraz světle zazáří,
smutek se mi v oku odráží,
zahlédla jsem smrt v pasáži.

Byla černá a chlad šířila ráda,
svoji ruku položila na mé záda.
Slza slaná jako moře,
cítila jsem plno hoře.

Slzy tečou po tváři,
odraz světle zazáří,
smutek se mi v oku odráží,
zahlédla jsem smrt v pasáži.

Pocit prázdnoty do mé duše dala,
z žiletkou v ruce abych si život vzala,
Krev v žilách pulsovala divoce,
já dýchala rychle a hluboce.

Slzy tečou po tváři,
odraz světle zazáří,
smutek se mi v oku odráží,
zahlédla jsem smrt v pasáži.

Ve skrytu duše jsem řvala,
nechci abych si život zvala.
Něco mi říká že je to její hra,
nad mojí myslí moc přebírá.
Slzy tečou po tváři,
odraz světle zazáří,
smutek se mi v oku odráží,
zahlédla jsem smrt v pasáži.

Nejsem silná pro přežítí na zemi,
svědomí temnou silou hryže mi.
Mrzí mě, že nebyla jsem silná
a mé rozhodnutí nebyla jiná.

Slzy tečou po tváři,
odraz světle zazáří,
smutek se mi v oku odráží,
zahlédla jsem smrt v pasáži.
Autor enda, 06.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne, i ja vyplakala hodne slz ale nebylo to nic platne, ten zivot si stejne vzal to co chtel, mas pravdu.

24.07.2007 10:48:00 | carodejka

Slzy nic nevyřeší pouze bolest vyjeví a proto nebreč a života si uřívej dokud tu je moc krásně napsané a moc krásná báseň!

06.07.2007 00:39:00 | Mausik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí